Connect with us

Hír

Ryan Tannehill: Nem hiszem, hogy az én feladatom lenne mentorálni Malik Willist

Nincs túl jó időszaka Ryan Tannehillnek. Saját bevallása szerint nagyon megviselte a tavalyi rájátszás-kudarc, hetekig nem tudott aludni és terápiára is járt. Aztán a drafton elcserélték a kedvenc elkapóját, majd érkezett egy eredetileg az első körbe várt irányító a játékosbörze második napján, ezzel veszélybe sodorva a hosszú távú jövőjét a Titansnél (ráadásul előzetesen nem is szólt a lépésről a menedzsment). Túlzás lenne azt állítani, hogy a veterán QB odáig van a helyzettől.

“Nincs semmi bajom vele, írtam is neki egy üzenetet a draftolása után. Ugyanakkor nem hiszem, hogy az én feladatom lenne mentorálni őt. De persze ha tanul valamit a közös edzéseken, az nagyszerű”

– nyilatkozta Tannehill egy keddi sajtótájékoztatón.

Willis tűnt idén kvázi az egyetlen QB prospectnek, akiben akár top 5-10-es potenciál van, de egyelőre nagyon nyers a játéka és több évnyi kiváló edzői munka kell ahhoz, hogy ilyen magasságokba juthasson. Eközben Tannehill szerződése még két évig érvényes és jövőre 17,8 millió dollárt spórolva lehet elcserélni vagy kivágni.

Viszont ha már Tannehill nem hajlandó mentorálni csapattársát, a Hall of Famer Kurt Warner felajánlotta a Twitteren minden fiatal QB-nak, hogy ha ilyesmire lenne szükségük, akkor keressék őt bátran.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!