Connect with us

Hír

A Chiefs nem tud a hosszabbításról tárgyalni Orlando Brownnal, mert nincs ügynöke

A Chiefs franchise taget tett a remek left tackle Orlando Brownra és nagyon szeretné hosszú távon magához láncolni a falembert. Erre július 15-ig van ideje a franchise-nak, ugyanakkor a tárgyalások egyáltalán nem haladnak, ugyanis Brownnak jelenleg nincs ügynöke, árulta el Andy Reid. Állítólag a falember még interjúztat több ügynököt is, tehát nem arról van szó, hogy magát akarná képviselni.

A 25 éves Brown 2018-ban a Ravens harmadik köröse volt, majd három év után a Chiefshez került egy első körös pickért cserébe. Az újonc szezonját leszámítva mindig Pro Bowl szinten teljesített (be is választották az All-Star csapatba), futás- és passzblokkolásban is stabil – mindezt kiegészítve a magas vételárral egy legalább évi 20 millió dolláros hosszabbítást fog kapni.

Ezzel szemben a franchise tag csak 16,662 millió dollárt fizetne neki, így érthető, hogy még nem írta alá a taget. Ugyanakkor ideje lenne felpörgetni az ügynökkeresést – hiába a szándék mindkét fél részéről, de pár nap alatt azért nehéz összehozni egy hosszabbítást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!