Connect with us

Hír

Deion Jonest megműtötték, az edzőtáborig nem bevethető

Épp tegnap írtunk arról, hogy Deion Jones jövője veszélyben van Atlantában, gyakorlatilag csak idő kérdése, hogy kivágják. Nos, a helyzet most tovább bonyolódott, ugyanis kiderült, hogy Jones vállműtéten esett át a szezon után, így az egész holtszezonbeli edzésprogramot ki kell hagynia, legkorábban az edzőtáborra térhet vissza – árulta el Arthur Smith főedző.

Így az egyébként sem valószínű elcserélése még esélytelenebbé vált, úgyhogy várhatóan kivágás lesz a sorsa valamikor a nyáron. Június 1 utáni elküldéssel 1 milliót spórolna a csapat az idei évre, de a nagyobb előnye a lépésnek az lenne, hogy jövőre nem kellene már a magas fizetésével számolni. Még így is be kellene nyelni összesen $24,3 millió halott pénzt, ebből idén $19 milliót.

Jones pár éve még a liga egyik legjobb fiatal linebackere volt, 2019-ben írt alá egy nagy szerződést, azonban azóta jelentősen visszaesett a játéka, tavaly egy borzalmas 34,6-os értékelést kapott a PFF-től. Emellett állítólag mentorként sem igazán tud szolgálni a fiataloknak, így még kevésbé indokolható a megtartása.

A csapat egyébként idén leigazolta Rashaan Evanst (aki Dean Pees kezei alatt játszott korábban) és Nick Kwiatkoskit is a posztra, illetve a harmadik körben érkezett Troy Andersen is a linebackerek közé, ahol Mykal Walkerrel is lehet számolni opcióként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!