Connect with us

Hír

A Dolphins és a Cowboys biztosan nem örül Njoku új szerződésének

A Browns az éjszaka folyamán egy négy éves $56,75 milliós szerződést adott a franchise tagelt tight end David Njokunak, aminek a játékos nyilvánvalóan örül, hiszen új pénzt tekintve a negyedik legjobban fizetett játékos lett, de gyakorlatban lehet érvelni amellett, hogy konkrétan a legjobb fizetett játékos lett a posztján. Van viszont, aki nem örül annyira ennek az üzletnek.

Ez pedig a Cowboys és a Dolphins, ugyanis mindkét csapat franchise taget tett saját tight endjére, Dalton Schultzra és Mike Gesickire, a Njoku-szerződés pedig mindenképp rontja a franchise-ok alkupozícióját. Ugyanis mindkét támadó – de Gesicki mindenképp – érvelhet azzal, hogy Njokunál jobb játékos, így értelemszerűen magasabb összeget is szeretne a hosszabbítással.

Csak hogy összehasonlítsuk a három játékos számait:

  • David Njoku: 5 év alatt 1820 yard, 15 TD (legjobb szezon: 639 yard, 4 TD)
  • Mike Gesicki: 4 év alatt 2255 yard, 13 TD (legjobb szezon: 780 yard, 2 TD vagy 703 yard, 6 TD)
  • Dalton Schultz: 4 év alatt 1654 yard, 12 TD (legjobb szezon: 897 yard, 8 TD)

Van két csapat viszont, amelyik örül a Njoku-szerződésnek, vagy még inkább annak, hogy saját fiatal tight endjét hamarabb lekötötte. Az Eagles tavaly adott egy négy éves $57 milliós szerződést Dallas Goedertnek, a Ravens pedig szintén tavaly egy 4 éves $56 milliós hosszabbítást Mark Andrewsnak, akik mindenképp jobb játékosok Njokunál és még volt is egy év hátra a szerződésükből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!