Connect with us

Hír

Jerry Jones szerint előreléptek első számú elkapó poszton

A Dallas Cowboys idén mindössze egy ötödik körös pickért elcserélte az elkapó Amari Coopert Clevelandbe, illetve elengedte a piacon Cedric Wilsont is. Ráadásul Michael Gallup – akivel hosszabbított a gárda a holtszezonban – várhatóan ki fogja hagyni az első pár mérkőzést év végi ACL-sérülése miatt. Így nem meglepő, hogy sokan azon morfondíroznak, hogy mennyire lesz jó a gárda elkapósora.

A tulajdonos Jerry Jones szerint azonban előreléptek, legalábbis a WR poszt tetején mindenképp. Ő ugyanis úgy látja, hogy CeeDee Lamb jobb első számú elkapó mint Amari Cooper, a pályán és azon kívül egyaránt – árulta el a Star-Telegramnak. Ebben egyébként igaza is lehet, hiszen Lamb tavaly több targetet, elkapást és yardot regisztrált Coopernél, a probléma inkább az lehet Dallasban, hogy elég mély lesz-e az egység és ha Lambet a védelem beduplázza, akkor mások fel tudnak-e lépni.

Dallasban természetesen úgy gondolják, hogy Michael Gallup, az újonc Jalen Tolbert, illetve a tight end Dalton Schultz megoldják majd ezt a feladatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!