Connect with us

Hír

A legjobb támadófalak az NFC-ben vannak

A PFF összeállította a liga legjobb támadófalainak top 5-ös listáját, amin mindössze egyetlen AFC-s gárda kapott helyet. Ha a támadófalak nyerik a bajnokságot, akkor jó eséllyel idén is az NFC-ből kerül ki a győztes.

A lista ötödik helyén a Packers kapott helyett. Elsőre talán meglepő lehet, mert bár a sérülésből lábadozó David Bakhtiari top 2-es LT, a túloldalán pedig Elgton Jenkins is egyre közelebb az elit szinthez, a Jon Runyan, Josh Myers, Royce Newman belső fal azért nem néz ki annyira jónak.

A negyedik helyen a Bucs kapott helyett, ami némileg szintén vitatható, csak épp más okból. Ugyan Ali Marpet visszavonult, Alex Cappa pedig eligazolt, de előbbi helyére érkezett a ligaelit Shaq Mason, utóbbi meg soha nem volt top játékos. A kiváló center Ryan Jensen visszatért, a szélen a Donovan Smith-Tristan Wirfs ligaszinten is minimum top 5-ös duót alkot, és Cappa helyén is egy második körös újonc kap szerepet. Az első hely mellett is lehetne érvelni.

A dobogó legalsó fokára a Lions állhatna. A támadófal az egyetlen elit egysége a csapatnak, ahol szélen a két korábbi első körös, Taylor Decker és Penei Sewell pusztít, a labdát a minimum top 5-ös Frank Ragnow adja az irányítónak, és a Jonah Jackson-Halapoulivaati Vaitai guard duó is hoz egy jó szintet.

A második a listán a Browns, pedig a csapat még az elit center JC Trettert is kirúgta. Ugyan minőségi pótlás nem nagyon érkezett, de a 2020-as első körös Jedrick Wills, valamint az All-Pro kaliber Joel Bitonio, Wyatt Teller és Jack Conklin még így is kenterbe ver szinte bárkit.

A legjobb támadófallal pedig az Eagles rendelkezik a PFF szerint. A korábbi hetedik körös Jordan Mailata tavaly elit szinten játszott, Lane Johnson és Jason Kelce még mindig nagyon jó, ahogy az Isaac Seumalo-Landon Dickerson duó is messze átlag feletti. Ha van valami, amire Jalen Hurts nem foghatja az esetleges rossz teljesítményt, az az OL.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!