Connect with us

Hír

A Patriots játékosai aggódnak a támadósor miatt

A holtszezon legnagyobb talánya, hogy ki fogja irányítani a Patriots támadósorát. Josh McDaniels után ugyanis nem neveztek ki támadókoordinátort, és igazából senki nincs a stábban, akinek bármilyen tapasztalata is lenne ilyesmivel kapcsolatban. A szurkolók és szakértők furcsállják a helyzetet, és a jelek szerint a játékosok is aggódnak emiatt – erről beszélt Greg Bedard (Boston Sports Journal).

Bedard elmondása szerint utánakérdezett, hogy mi is folyik pontosan a csapat támadósora körül, és nem kapott vissza túl jó véleményeket, köztük jelenlegi játékosoktól sem, akiknek nem tetszik, amit eddig láttak a stábtól és hogy merre halad az offense.

Nemrég arról is volt szó a Patriots Wire információi szerint, hogy nyílt versenyt tarthatnak a csapaton belül, hogy ki hívja majd a játékokat. A két korai favoritnak pedig Joe Judge és Matt Patricia tekinthető, akiknek egyiküknek sem a támadó oldal a specialitása.

Az edzők és a játékosok a média előtt nem hajlandóak semmit sem elmondani arról, ki is edzi, ki irányítja a támadókat, de a jelek szerint a háttérben ők sem elégedettek a szituációval. Így pedig nehéz elképzelni, hogy a másodéves Mac Jonest jó helyzetbe tudják hozni, hogy fejlődjön és lépdeljen előre a ranglétrán.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2022-05-21 12:39

BB mindenhez is ért 😅

Vicgeordie
Vicgeordie
2022-05-21 12:45

én is aggódom, mert finoman szólva is vannak kétségeim a támadósort illetően, de plíz Bedardtól inkább ne hozzatok le semmit. a csávó közröhej tárgya a bostoni sportsajtóban, és nem csak a legendás Gronkowski-s tweet-je miatt. Az elmúlt 15 évben nem mondott olyat kb, ami igaznak bizonyult és az összes mértékadó beatwriter a fejét fogja a hülyeségeit hallgatva. egyetlen játékos sem áll vele szóba a korábbi kreténségei miatt, szóval ez a hír is inkább a képzelete szüleménye, mint nem. tőle bármit lehozni olyan, mint gurulósban a Sun-ból átigazolási pletykákat szemlézni :)

László Varga
László Varga
2022-05-21 07:10

Érdekes, azt mindenki elfelejtette, hogy Patrícia 5 évig volt a Pats támadó asszisztense/segédedzője. :) Talán ragadt Rá ezalatt valami. :)

csak ezt ne
csak ezt ne
2022-05-21 07:45

Matt Patrícia vagy Joe Judge, hát, aki ezért tud lelkesedni az igen fanatikus. Nyilván ez egy mentőöv bármelyiküknek, hogy megmutassa van azért benne több mint amit HC poszton
előadott. Sajnos én sem vagyok optimista, valójában nehéz is, de lepjenek meg!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x