Connect with us

Hír

A Patriots játékosai aggódnak a támadósor miatt

A holtszezon legnagyobb talánya, hogy ki fogja irányítani a Patriots támadósorát. Josh McDaniels után ugyanis nem neveztek ki támadókoordinátort, és igazából senki nincs a stábban, akinek bármilyen tapasztalata is lenne ilyesmivel kapcsolatban. A szurkolók és szakértők furcsállják a helyzetet, és a jelek szerint a játékosok is aggódnak emiatt – erről beszélt Greg Bedard (Boston Sports Journal).

Bedard elmondása szerint utánakérdezett, hogy mi is folyik pontosan a csapat támadósora körül, és nem kapott vissza túl jó véleményeket, köztük jelenlegi játékosoktól sem, akiknek nem tetszik, amit eddig láttak a stábtól és hogy merre halad az offense.

Nemrég arról is volt szó a Patriots Wire információi szerint, hogy nyílt versenyt tarthatnak a csapaton belül, hogy ki hívja majd a játékokat. A két korai favoritnak pedig Joe Judge és Matt Patricia tekinthető, akiknek egyiküknek sem a támadó oldal a specialitása.

Az edzők és a játékosok a média előtt nem hajlandóak semmit sem elmondani arról, ki is edzi, ki irányítja a támadókat, de a jelek szerint a háttérben ők sem elégedettek a szituációval. Így pedig nehéz elképzelni, hogy a másodéves Mac Jonest jó helyzetbe tudják hozni, hogy fejlődjön és lépdeljen előre a ranglétrán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!