Connect with us

Hír

Megszüntetné a térdelést a Vikings Hall of Famer legendája

A 95 éves Bud Grant majdnem annyi idős, mint maga az NFL és még mindig vannak ötletei azzal kapcsolatban, hogyan lehetne érdekesebbé tenni a sportot. A Hall of Famer edző szerint be kellene szüntetni az olyan értelmetlenségeket, mint a térdelés vagy a touchback.

“Amikor a hátrányban lévő csapatnak már nincs időkérése, akkor a mérkőzés végén a győzelemre álló csapat elkezd térdelni, a nézők pedig indulnak haza. Azt mondják, ezzel nem lehet mit kezdeni, pedig mindig van megoldás. Például be lehetne vezetni egy olyan szabályt, hogy amennyiben az offense nem tud megtenni legalább 1 yardot, akkor az óra megáll. A támadók kénytelenek lennének csinálni valamit, így izgalmas lenne végig a találkozó”

– nyilatkozta a Minneapolis Star-Tribune-nek.

Érdekes elképzelés, jó eséllyel tényleg adna némi extra izgalmat a mérkőzéseknek. Ugyanakkor ellene is lehet bőven érvelni – például a térdelés lényege a fölösleges sérülések elkerülése és annak senki nem örülne, hogy 20 másodperccel a meccs vége előtt sérülne meg egy sztár, mert 8 pontos előnyben megpróbált 1 yardot szerezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!