Connect with us

Hír

A Raiders érdeklődik James Bradberry iránt

James Bradberry hétfőn került ki a piacra, és már akkor lehetett spekulálni, hogy a Raiders érdeklődni fog iránta – és ez így is van, írja a Review Journal.

Nem volt nehéz kikövetkeztetni, hogy a vegasiak ott lesznek a kérők közt, hiszen több okuk is van rá. Egyrészt hiányposztnak számít a CB, ugyanis Trayon Mullen, Rock Ya-Sin, Anthony Averett és Darius Phillips vannak a rosteren a szélső cornerek közt. Másrészt pedig a csapat új védőkoordinátora az a Patrick Graham, aki az utóbbi két évben edzette Bradberryt New Yorkban és a legjobb évét hozta ki belőle karrierje során.

A pénzügyek problémát jelenthetnek, hiszen a Raidersnek mindössze $5 millió helye van a plafon alatt, egy ilyen kaliberű cornerback pedig ennél többet ér és többet is fog kérni a piacon ($13,5 milliót keresett volna a Giantsnél). Azonban jó hír a csapatnak, hogy június 1 után nagyjából $20 millió fel fog szabadulni a sapkában Cory Littleton és Carl Nassib korábbi kivágásának köszönhetően, így igazából csak ezt a három hetet kellene kivárni a hivatalos leigazolással.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!