Connect with us

Hír

A Ravens érdeklődik Jarvis Landry iránt

A Ravens az első kör közben elcserélte a szélvészgyors elkapó Marquise Brownt, majd nem draftolt senkit helyette az egész börze során. Mivel jelenleg a Rashod Bateman, Devin Duvernay, James Proche, Tylan Wallace négyes alkotja a WR-sort, így természetesen beindultak a spekulációk, hogy majd valamilyen veterán fog érkezni a piacról vagy csere útján. Ez pedig így is lehet, ugyanis Brad Stainbrook információi szerint a Ravens érdeklődik Jarvis Landry iránt.

Landry jelenthetné a veterán tapasztalatot a fiatal WR-szobában, mentorálhatná a többieket és egyébként is nagyon jó öltözői vezér hírében áll, így a pályán kívül is segíthetné a Ravenst amellett, hogy a slot elkapó szerepét azonnal átvehetné Prochétól. Ha összejönne az üzlet, az mindenképp sokat dobna a Hollókon, a kérdés az, hogy az anyagiakban sikerül-e megegyezni.

Landryt 2014-ben a Dolphins draftolta a második körben, majd négy év után a Brownshoz írt alá, ahol újabb négy szezont húzott le. Nyolc idényéből háromszor lépte át az 1000 yardos határt és még háromszor a 900 yardosat, emellett a Ravensnél is közelről ismerhetik, hiszen nyolcszor játszott a baltimore-iak ellen, ezek alatt 6 elkapást és 85 yardot átlagolt három darab 100+ yardos mérkőzéssel.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2022-05-08 09:19

O pont az a diszkont megoldas lenne amit keresnek. Ja.

Sestertius
Sestertius
Reply to  pritek
2022-05-08 17:09

Kis machinálás Stanley és vagy Humphrey szerzodesevel.. minden megoldható. De én nem tartom valószínűnek.. inkább egy Watkins szerű játékos jön majd 5 misi körül.
Bateman esetén hangzatos, hogy nem sokmindent mutatott eddig (egy korabbi cikkben volt) de az hozzatartozik az igazsaghoz, hogy rookie évben az álmoskonyvek szerint nem szerencses kihagyni az edzotabort es az elso asszem 6 fordulot..

pritek
pritek
Reply to  Sestertius
2022-05-09 09:56

Effelol semmi ketsegem. Csak az elozo kommunikacio nem annyira volt atfedesben ezzel.
Az almoskonyvnek mindig igaza van!

d zoli
d zoli
2022-05-08 19:05

Hova ne kéne ez az ember a hard knocksos beszéde után?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x