Connect with us

Hír

A Bearsnél elégedettek az elkapósorral

Sok szakértő és szurkoló értetlenül állt a Bears draftja után, ugyanis a csapat nagyon keveset tett azért, hogy megkönnyítse Justin Fields dolgát minőségi célpontokkal. Az új támadókoordinátor Luke Getsy szerint ezzel nincs is semmi baj, ő meg van elégedve a gárda elkapósorával.

“Van elég elkapónk, akik már sokat mutattak a profik között. Szerintem csak a kémián kell javítani, hogy elsajátítsák azt a testbeszédet, azokat a jeleket, amit az irányítónak akarnak küldeni, amikor készen állnak megcsinálni a játékot. Nagyon izgatottan várom, hogy lássam, milyen messzire juthatnak ezek a srácok”

– mondta Getsy (via PFT).

A Bears elkapósora jelenleg Darnell Mooney-ból, Byron Pringle-ből, Equanimeous St. Brownból, Nsimba Websterből, David Moore-ból és az idei harmadik körös Velus Jonesból áll. Mooney egy tehetséges játékos, akiből lehet akár egy nagyon jó elkapó is, de az újonc Joneson kívül senkiben nincs annyi potenciál, hogy legalább egy átlagos második számú WR szerepkört betöltsenek (és még benne sem feltétlenül 25 évesen). Van az a tehetségszint, amit nem nagyon lehet már rendszerszinten vagy összeszokottsággal kompenzálni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!