Connect with us

Hír

A Bearsnél elégedettek az elkapósorral

Sok szakértő és szurkoló értetlenül állt a Bears draftja után, ugyanis a csapat nagyon keveset tett azért, hogy megkönnyítse Justin Fields dolgát minőségi célpontokkal. Az új támadókoordinátor Luke Getsy szerint ezzel nincs is semmi baj, ő meg van elégedve a gárda elkapósorával.

“Van elég elkapónk, akik már sokat mutattak a profik között. Szerintem csak a kémián kell javítani, hogy elsajátítsák azt a testbeszédet, azokat a jeleket, amit az irányítónak akarnak küldeni, amikor készen állnak megcsinálni a játékot. Nagyon izgatottan várom, hogy lássam, milyen messzire juthatnak ezek a srácok”

– mondta Getsy (via PFT).

A Bears elkapósora jelenleg Darnell Mooney-ból, Byron Pringle-ből, Equanimeous St. Brownból, Nsimba Websterből, David Moore-ból és az idei harmadik körös Velus Jonesból áll. Mooney egy tehetséges játékos, akiből lehet akár egy nagyon jó elkapó is, de az újonc Joneson kívül senkiben nincs annyi potenciál, hogy legalább egy átlagos második számú WR szerepkört betöltsenek (és még benne sem feltétlenül 25 évesen). Van az a tehetségszint, amit nem nagyon lehet már rendszerszinten vagy összeszokottsággal kompenzálni.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2 years ago

“Nagyon izgatottan várom, hogy lássam…”
Amikor ilyen magyarázkodásokat olvasok azonnal tudom, hogy az ipse lófaszt sem ért ahhoz, amit csinál és épp szorgalmasan hámozza a léggömböt, vagy belekényszerítették egy szerepbe, amiben tuti, hogy szénné ég, de neki pont megéri, mert még 1-2 évig keres vele olyan lét, amit a Walmartban 15-30 év alatt sem.
A csávó pont tudja, hogy minden szakértő szerint egynagykalapszar az elkapógárda, de lelkesen hadoválja, hogy minden nagyon jó, nincs itt semmi látnivaló, sőt, tulajdonképpen a SB a minimum elvárás. Csóró Filc…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x