Connect with us

Hír

A Ravens leigazolta Kyle Fullert

Erősíti a secondaryjét a Ravens: a csapat 1 évre leigazolta a kétszeres Pro Bowler corner Kyle Fullert. A szerződés egy évre szól, az értékéről egyelőre nincsenek információk.

Fuller egy nagyon jó cornernek számított egészen a tavalyi idényig. Miután a Bears anyagi okokból elküldte, aláírt a Broncoshoz, ahol a liga egyik legjobb secondaryje állhatott volna össze, ha hozza a tőle elvárt szintet. Ehhez képest olyan rossz volt, hogy még egészségesen sem nagyon engedték pályára a 2021-es idény második felében.

Ugyan az első öt meccsen még kezdő volt és a snapek 90 százalékán a pályán volt, de a felé szálló labdák 62,1 százalékából elkapás lett 302 yardért és két TD-ért, miközben nem szerzett INT-t és leütött passzból is csak kettő került a neve mellé. Korábban a legrosszabb idényében sem engedett 94-esnél jobb passer ratinget és elkapásonkénti 13,2 yardnál többet, tavaly viszont 14,6 yardos átlaggal szereztek róla 642 yardot és hat TD-t, az ellenfél irányítói 126,6-os passer ratinggel dobáltak rá.

Ha visszatér a korábbi formájához, akkor óriási fogás, de egyelőre nem árt az óvatos optimizmus. A Ravensnél mindenesetre a mélyítés elfér, hiszen ugyan Marlon Humphrey és Marcus Peters kiváló kezdő duónak számít, mögöttük Brandon Stephens, ArDarius Washington, Kevon Seymour és két újonc, Damarion Williams és Jalyn Armour-Davis alkotják a depth chartot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!