Connect with us

Hír

Kyle Shanahan: Jimmy Garoppolót várhatóan elcseréljük, de semmire sincs garancia

Nem pörög Jimmy Garoppolo piaca, ami nem meglepő a vállműtétje után. Ezzel együtt még mindig kifelé áll a szénája a 49ers-ből: a csapat főedzője, Kyle Shanahan azt mondta a keddi sajtótájékoztatóján, hogy “meglátjuk, mi történik, amikor egészséges lesz. Az a valószínűbb, hogy elcseréljük, de ki tudja? Semmire sincs garancia”.

Jimmy Garoppolo szerződése még egy évig érvényes, idén 27 millió dollárt foglal el a 49ers fizetési plafonjából és 25,5 milliót megspórolva lehetne elküldeni. Trey Lance eközben játékra jelentkezne és egyértelműen ő a jövő, így a csapat számára az lenne a legjobb, ha Garoppolót sikerülne jó értéken elcserélni (ha nem megy, akkor is kivághatják). A helyzetet viszont bonyolítja, hogy az irányító válla várhatóan júliusig nem lesz egészséges, így pedig aligha fog érte bárki is cserélni.

Shanahan továbbá beszélt még Deebo Samuelről is, aki nem vesz részt a csapat OTA-in. A főedző továbbra is bízik abban, hogy sikerül majd megoldani a problémákat a elkapóval, sőt most optimistább, mint valaha.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!