Connect with us

Hír

A Steelers megtalálta új general managerét!

Január óta lehet tudni, hogy a Steelers 22 éve állásában lévő general managere, Kevin Colbert a draft után otthagyja pozícióját. Így pedig Pittsburghben nagy kutatást végeztek, hogy megtalálják az utódját, rengeteg jelöltet meghallgattak. Végül azonban házon belülről léptettek elő, méghozzá Omar Khant, aki eddig a “football and business administration” alelnöke volt – írja Aditi Kinkhabwala.

A 45 éves Khan már 2001 óta dolgozik a Steelersnél és évek óta nevelgették Colbert utódjának. Idén egyébként a Bearsnél is járt interjún, de valószínűleg tudta, hogy az esélyesek közt lesz Pittsburghben. Khan volt a felelős a csapatnál a szerződésekért és a tárgyalásokért, ez a fő szakterülete.

A general managerek másik fő feladata az egyetemi tehetségek megtalálása, amiben Colbert volt kiváló. Erre a feladatra pedig érkezett segítség Khan számára, ugyanis az asszisztens general manager az Eaglestől távozó, eddig játékosszemélyzetért felelős alelnök Andy Weidl lesz, akinek épp ez a szakterülete.

Az Eagles egyébként ezzel együtt már négy front office tagot vesztett el csak idén asszisztens GM pozícióba előléptetve.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!