Connect with us

Hír

Még két évig biztosan Indianapolisban marad a Combine

Most először volt meg a lehetősége annak, hogy az NFL Scouting Combine-t elmozgassák Indianapolisból, ugyanis a liga pályázatot írt ki a következő évi esemény megrendezésére. Dallas és Los Angeles is adott be tervezetet, azonban végül az NFL illetékesei úgy döntöttek, hogy még két évig marad a Combine Indianapolisban, tehát 2023-ban és 2024-ben is itt rendezik az eseményt – jelentette be a liga.

Indianapolis ideális helyszín a Combine számára, a csapatok és a média is nagyon szereti, ugyanis minden egy helyen, gyalogtávolságra van: a stadion, az orvosi felmérők, az interjúszobák, a szállodák, az éttermek, a bárok. Így magát az eseményt is könnyű megrendezni, illetve a kapcsolattartás, a networkig is könnyebb a liga szereplői közt, ami például Los Angelesben valószínűleg nem lenne ilyen egyszerű.

Indianapolis 1987 óta rendezi a Combine-t egyébként, jövőre pedig a pontos dátum február 27 – március 4 lesz, ha valaki jó előre beírná a naptárába. A város is örülhet a rendezésnek, hiszen idén $9,6 millió dollárt generált az esemény gazdaságilag az ESPN információi szerint.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!