Connect with us

Hír

Aaron Donald visszavonulhat, ha nem lesz a liga legjobban kereső védője

Egy ideje már csend van Aaron Donald és a potenciális új szerződése körül, de most Jeremy Fowler hozott némi új infót. A riportja szerint aktívan dolgoznak a felek egy hosszabbításon: Donaldnak pontos elképzelése van arról, mennyit szeretne keresni (Fowler pontos számot nem mondott, csak annyit, hogy top védőfizetést), és amennyiben ezt nem kapja meg, akkor visszavonulhat.

A ma 31 éves Aaron Donald szerződése még három évre szól és összesen 55 millió dollárt, vagyis évi 18,3 milliót kereshet, amiből egy cent sem garantált. Eközben a legjobban kereső védő TJ Watt, aki az új pénzt tekintve évi 28 millió dollárt vihet haza, éves átlagban pedig 24,5 milliót. Teljesen érthető, hogy a Super Bowl hőse – aki sorozatban nyolc éve végez a top 5-ben az év védője szavazáson, hétszer lett első csapatos All-Pro és háromszor lett védő MVP – fizetésemelést szeretne.

Valószínűleg az fog történni, hogy Donald kap egy két éves, 60 millió dolláros, teljesen garantált hosszabbítást. Így új pénzt tekintve ő lesz a legjobban kereső védő, a következő három évben 75 millió dollárt fog keresni (ami nettóban is több, mint Watt fizetése), a terheket pedig el lehet osztani öt évre, így Donald csúcsformájának idején a Rams is versenyképes marad.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group