Connect with us

Hír

Kittle nem tudna dönteni Lance és Garoppolo között

A szezon végeztével mindenki úgy gondolta, hogy a 49ersnél eljön a váltás ideje, Jimmy Garoppolót elcserélik és Trey Lance átveszi a stafétát. Nos, Jimmy G még mindig a keret tagja, így egyre másra jönnek fel a kérdések, hogy elképzelhető, hogy Garoppolóval a kezdőben kezdi meg az idényt a San Francisco? A csapat kiváló tight endjét, George Kittle-t is arról kérdezték a Pro Football Talknál, hogy kit preferálna kettejük közül.

“Ez a millió dolláros kérdés, nem de bár? Ez az egyetlen oka annak, hogy örülök, hogy nem én vagyok a 49ers főedzője. Ez Shanahan mesterre van bízva. Elmondom mindkét oldalt. Jimmy kiváló a huddle-ben, remek vezér, irányítja a srácokat, figyelnek rá az emberek. Gyorsan szabadul a labdától, ismeri az offense-t. Kétszer volt NFC-döntőben, tudja mit csinál. Trey tud futni, meg tudja hosszabbítani a játékot, parádésan csinálja a play action dolgokat, 70 yardja is eldobja a labdát. Nem tudok dönteni, pénzfeldobás az én részemről.”

Azt Kittle is pontosan tudja, amit mindenki a világon, hogy ha három első kört adsz valakiért, akkor tudod melyik irányba haladnak a dolgok. A tight end szerint egyébként Garoppolo nagyon jól kezelte ezt a helyzetet, igazi profi volt, nem mondott semmi rosszat senkire és segítette az újoncot. Ezért is tartják olyan nagyra a csapattársai és az edzők.

A várakozások továbbra is azok az elemzők túlnyomó többsége szerint, hogy Lance fog kezdeni az első héten, a kérdés inkább az, hogy sikerül-e elcserélni Garoppolót a szezon előtt, vagy ki kell vágni, esetleg ott tartják a csapatnál a szezon közben is és a trade határidőig kivárnak, hátha valahol lesz egy sérülés, ami megnyithatja a kapukat egy trade előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!