Connect with us

Hír

Agholor sem árulja el, ki a Patriots támadókoordinátora

Miután Josh McDanielst kinevezték a Raiders főedzőjének, a korábbi posztja megüresedett New Englandben. Azonban azóta sem tudja senki, hogy ki a Patriots támadókoordinátora. Illetve ilyen posztot biztosan nem tölt be senki, de azt sem tudjuk igazán, hogy ki fogja edzeni a Patriots támadósorát, ki hívja majd a játékokat és egyáltalán ki felel majd az eredményességükért.

ki a Patriots támadókoordinátora Patricia Belichick Judge

Bill Belichick nem volt hajlandó ezt elmondani korábban, és a jelek szerint ki is adta az utasítást, hogy a játékosok sem mondhatják el. Most épp Nelson Agholort kérdezték az újságírók, hogy ki az elkapó-edzője. A válasz: “Erről Coach Belichicket kell megkérdeznetek”.

És hogy ki a csapat támadókoordinátora vagy passzjátékért felelős koordinátora? “Erről Coach Belichicket kell megkérdeznetek”.

Azt már elárulta Belichick, hogy két korábbi főedző is fog a támadókkal foglalkozni, azonban egyiknek sem a támadók a szakterületei. Matt Patricia védőkoordinátor volt a Patriotsnál korábban, Joe Judge pedig special team koordinátor (illetve részmunkaidős elkapóedző), ők ketten biztosan az offense-szel fognak foglalkozni. Olyan hírek is érkeztek, hogy maga Belichick fog többet foglalkozni a támadókkal, de igazából senkinek sincs jó képe arról, mi is folyik az offense edzői stábjában.

Egyelőre nehéz pozitívan látni a Patriots támadóoldali stábjának helyzetét, és hogy Mac Jones fejlődésére ez mennyire tud jó hatással lenni. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogyan fog kinézni a New England-i támadósor 2022-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!