Connect with us

Hír

Elkapót és linebackert igazolt a Raiders

Amellett, hogy James Bradberry körül szaglásznak, a Raidersnél nem állt meg az élet és két játékost is szerződtettek a napokban: az elkapó Keenan Cole-t és a linebacker Kenny Youngot.

Keelan Cole

A 29 éves Cole annak idején draftolatlanként került a ligába 2017-ben, a Jaguars csapott le rá, és újoncként egyből karrierje legjobb évét hozta 748 elkapott yarddal. Azóta viszont az 500-at is csak egyszer lépte át. Tavaly a Jetsnél játszott, 449 yard és egy TD került a neve mellé. A Raiders WR-sora nem igazán mély, hiszen ugyan a Davante Adams, Hunter Renfrow duó nagyon magas szintet képvisel, mögöttük csak Bryan Edwards, Demarcus Robinson és Mack Hollins van, így Cole-nak akár lehet is esélye a 3-4. számú poszt megszerzésére.

A 27 éves Young a Ravens negyedik köröse volt 2018-ban, majd a 2019-es idény után egy trade keretein belül került a Ramshez. Onnan pedig tavaly cserélték el a Broncoshoz a szezon közben. A 2021-es évet 75 szereléssel, 2 sackkel, két kierőszakolt- és egy összeszedett fumble-lel zárta. A Raidersnél Denzel Perrymannel, Jayon Brownnal, Micah Kiserrel és Devine Deablóval kell megküzdenie a játékidőért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!