Connect with us

Hír

Allen Robinson úgy gondolja, McVay ki tudja hozni belőle az állatot

Nem csoda, hogy Allen Robinson nagyon várja már az idei szezont. A kiváló elkapónak karrierje során először lesz normális irányítója, eddig ugyanis ez volt a paletta az egyetemet is ideszámítva: Matt McGloin, Christian Hackenberg, Blake Bortles, Mitch Trubisky, Chase Daniel, Nick Foles, Andy Dalton, Justin Fields. Most pedig Matt Stafford fog neki dobálni és Sean McVay fogja felrajzolni a játékokat, szóval a 28 éves elkapó nem volt még ilyen jó támadósorban. Nem meglepő tehát, hogy karrierje legjobb évét várja magától.

“McVay mester és az offense, amit összerakott, nem véletlenül a liga egyik legjobbja. Őszintén úgy gondolom, hogy a legjobbat fogja kihozni belőlem és megmutathatom a játékom minden elemét. “

– mondta a WR, via NFL.com.

A 2014-es draft második körös játékosaként Robinson gyorsan letette a névjegyét, hiszen második szezonjában 1400 yardot szerzett. Az inkonzisztens irányítójáték és a sérülések azonban nem engedték teljességgel kibontakozni, nyolc szezonjából csak háromszor lépte át az 1000 yardos határt. Ennek ellenére a liga egyik legjobbjának gondolták a szakértők, tavaly azonban gyengébb éve volt és nem csak statisztikailag (410 yard) –nem tűnt már olyan dominánsnak, mint korábban.

Az egyértelmű, hogy most lesz a legjobb offense-ben karrierje során, és ha csak azt nézzük, hogy OBJ-t milyen jól sikerült használnia McVay-nek, akkor Robinsont is gyorsan beleképzelhetjük ugyanebbe az X elkapó szerepkörbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!