Connect with us

Hír

Bill Belichick lehet a Patriots támadókoordinátora

Továbbra is óriási kérdőjelek övezik a New England Patriots támadósorát, senki, de még a játékosok sem tudják (de legalábbis nem mondják el), ki fogja a játékokat hívni. Eddig arról volt szó, hogy két korábbi főedző, az eredetileg védőkoordinátor Matt Patricia és speciális egység koordinátor Joe Judge kaphatja meg a posztot közösen, most viszont Albert Breer arról ír, hogy bár nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de Bill Belichick magára vállalhatja ezt a szerepkört.

A 70 éves szakember kétségtelenül rengeteg mindenhez ért és valószínűleg többet felejtett az 1975 óta tartó edzői karrierje alatt, mint amennyit a legtöbb edző valaha is tudhat. Ugyanakkor a támadókhoz eddig nem sok köze volt: mindössze egy évig dolgozott az offense-zel, amikor 1977-ben a Lions elkapóinak edzője volt.

Ilyen szempontból Matt Patricia eggyel jobb jelölt az OC posztra, ő ugyanis a Syracuse-nál 2001 és 2003 között segédedzőként a támadókkal foglalkozott, majd 2004-ben a Patriotsnál is offensive assistant volt, majd 2005-ben egy évig dolgozott asszisztens edzőként a támadófallal. Ami pedig Joe Judge-ot illeti: a 40 éves edző világéletében a speciális egységgel foglalkozott, mindössze 2019-ben dolgozott a támadókkal, amikor az ST koordinátor poszt mellett az elkapókat is ő edzette.

Akárhogy is nézzük, nem ez a létező legjobb körülmény egy másodéves irányító számára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!