Connect with us

Hír

Nem lesz ott Kyler Murray a Cardinals OTA-in, mert nem haladnak a tárgyalások az új szerződéséről

Kyler Murray nem vesz részt a Cardinals OTA-in, jelentette be Adam Schefter. Ennek oka az insider szerint természetesen az, hogy az irányító új szerződést szeretne magának, de a Cardinals nagyon nem sieti el a dolgot, konkrétan semmi előrelépés nem történt az elmúlt egy hónapban.

A 24 éves irányító kifejezetten jó szezont produkált tavaly: 14 meccsen lépett pályára és 3794 yarddal, 24 TD-vel, illetve 10 INT-vel fejezte be az alapszakaszt. A szezon végére ugyanakkor visszaesett a teljesítménye, a rájátszásban pedig borzalmas volt: csak a passzainak 55,9 százaléka volt jó 137 yardért és két INT-ért.

A korábbi 1/1-es talán nem bizonyított annyit, hogy új szerződést adjon neki a Cardinals, ráadásul a QB-k fizetése is elszállt: évi 35-, de inkább 40 millió dollár alatt már egyetlen franchise irányító sem ír alá. A csapat ugyanakkor ráér, Murray-nek még egy év van hátra az újonc szerződéséből, illetve az ötödik éves opciója is le lesz hívva, holdoutolni pedig nagyon drága lenne.

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia Kyler Murray-nek, ha holdoutolni akar

Az NFC Westben tehát továbbra is izzik a levegő, Murray mellett ugyanis az új szerződést akaró Aaron Donald és Deebo Samuel sem tervez részt venni a Rams és a 49ers offseason eseményein.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!