Connect with us

Magyar foci

HFL: Ma fővárosi rangadót, holnap Sharks-Enthroners összecsapást rendeznek

Ezen a hétvégén két mérkőzéssel folytatódnak a Veolia HFL, azaz a magyar kiemelt amerikai futball liga küzdelmei. Ma 18 órától fővárosi rangadót rendeznek, a Budapest Cowbells ellen mutatkozik be ebben az idényben a Budapest Wolves, vasárnap 15 órától pedig a Győr Sharks fogadja a Fehérvár Enthroners csapatát. 

Kép: Cowbells.hu

A Kolomposok egy Enthroners elleni vereséggel nyitották a szezont, ezen próbálna javítani Karim Trabelsi legénysége, de a címvédő Farkasok ellen nem lesz egyszerű dolguk, ráadásul legutóbb a kezdő irányítójukat, Kelemen Marcellt is elvesztették egy sérülés miatt, így most Szabó Tamás áll majd a center mögött. Mindig pikáns hangulatra lehet számítani a derbin, ráadásul Bánfi Mihály és Arató Miklós személyében két ex-Cowbells játékos is a Wolvest fogja mostantól erősíteni. Meglátjuk, mennyit tudott javítani a Cowbells az első meccshez képest (ahol félidőig meccsben voltak a fehérváriak ellen) és milyen formában indítja a bajnokságot a Wolves, de alapvetően a Farkasok számítanak esélyesnek.

A Cowbellshez hasonlóan a Sharksnál is van komoly hiányzó, ugyanis a főedző Szeredi László családi okok miatt nem lesz ott a kispadon az Enthroners elleni mérkőzésen. Így kellene javítani a két héttel ezelőtti Miskolc Steelers elleni dupla hosszabbításos vereséget, ami nem lesz egyszerű a fehérváriak ellen, akik amellett, hogy nyitómeccsüket megnyerték, a szerb bajnok ellen is diadalmaskodni tudtak a CEFL Cupban, így magabiztosan várhatják a győri összecsapást.

Mindkét mérkőzést online élőben lehet majd követni a Youtube-on, előbbit a Cowbell TV, utóbbit a HFL TV csatornáján. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!