Connect with us

Hír

Jalen Reagor: Elveszítettem a testvéremet

Jeff Gladney halála megrázta az NFL világát. A Cardinals és a Vikings is közleményben fejezte ki részvétét a családnak és a hozzátartozóknak, de nem a két csapat és nem is a játékos ügynöke volt az első, aki a tragédiáról beszámolt, hanem Jalen Reagor.

“Elveszítettem a testvéremet, a legjobb barátomat, a jobbkezemet. Nyugodj békében, Jeff Gladney! Hihetetlenül fogsz hiányozni. Kérlek vigyázz majd rám, testvérem”

Gladney és Reagor három éven keresztül voltak csapattársak a TCU-n, ahol nagyon közel kerültek egymáshoz, még a baleset előtti estén is beszéltek egymással. Mindketten egyszerre kerültek a ligába, ráadásul első körösként (Reagor 1/21-es, míg Gladney 1/31-es volt).

Reagor mellett természetesen sok korábbi csapattársa is megemlékezett Gladney-ről.

A 2020-ban első körös cornerbacket a Vikings választotta ki, de tavaly ki is vágta, mert hivatalosan is megvádolták kapcsolaton belüli erőszakkal. Pár hónapja azonban az esküdtszék ártatlannak ítélte, kiderült hogy csak hamis vádak voltak, mert elhagyta a barátnőjét, aki megcsalta. Ezt követően a Cardinals adott neki esélyt és kezdőként is számolt vele, azonban már nem léphetett pályára Arizonában. Rövid pályafutása alatt 81 tackle-t, egy fumble-t és három leütött passzt jegyzett.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x