Connect with us

Hír

Jeff Gladney mellett egy nő is meghalt abban az autóbalesetben, amit valószínűleg a játékos okozott

Tegnap este érkezett a hír, hogy mindössze 25 éves korában elhunyt a Vikings korábbi első körös cornere, Jeff Gladney. A védő halálát egy autóbaleset okozta, amiben egy nő is életét vesztette és valószínű, hogy a játékos okozta a balesetet – hivatalosan még nyomoznak az ügyben a hatóságok.

A rendőrség információi szerint két autó ütközéséből történt a tragédia. A hátul haladó, gyorshajtott autó – amiben Gladney és az eddig nem azonosított nő ült – belecsapódott az előtte haladóba, majd irányíthatatlanul egy mólógerendának csapódott és felborult. Az elől haladó autó két utasa megúszta komolyabb sérülés nélkül az esetet, de a hátulról érkező jármű mindkét utasa a helyszínen meghalt.

Ez már idén a második eset, amikor egy fiatal NFL-játékos autóbalesetben életét vesztette – még április elején a korábbi első körös irányító Dwayne Haskinst gázolta halálra egy kamion, amikor a támadó alkoholos és kábítószeres befolyásoltság alatt kiszállt a lefulladt kocsijából az autópályán. Pár hónappal korábban pedig a szintén első körös Henry Ruggs (aki ugyanakkor került a ligába, mint Gladney) okozott halálos balesetet, miután az utcán száguldva hátulról eltalálta az előtte haladó autót.

BREAKING: Halálos autóbalesetet okozott a Raiders tavalyi első körös elkapója

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!