Connect with us

Hír

James Bradberry ránézett a védőfalra, és az Eagleshöz igazolt

Sok csapat érdeklődött James Bradberry iránt, miután a Giants kivágta másfél héttel ezelőtt. Persze ez nem is meglepő, hiszen ritka, hogy májusban szabaddá válik egy Pro Bowl szintű cornerback. Ő azonban talán kisebb meglepetésre az Eaglest választotta. Hogy miért? Nos, valószínűleg a pénzügyek is közre játszottak, de elmondása szerint csak rá kellett néznie a védőfalra, és meg is volt a döntés.

“Ránéztem a védőfalra, és defensive backként sokszor a D-line a legjobb barátod. Úgyhogy nagyon várom már.”

– mondta Bradberry az NBC Sports Philadelphiának.

A Sasok védőfala tényleg az egyik legjobb és legmélyebb egység a ligában. A szélen a veterán Brandon Graham mellé érkezett Haason Reddick, illetve ott van két fiatal, Josh Sweat és Derek Barnett, akik közül előbbi elég jól játszott már tavaly is. Középen pedig a Fletcher Cox, Javon Hargrave, Jordan Davis triónál talán nincs is jobb belső trió a ligában, még ha Cox már túl is van a zenitjén.

Bradberry hozzátette, hogy a Jonathan Gannon által futtatott séma is nagyon jól illik a képességeihez, ami szintén igaz, hiszen sokat zónázik az Eagles, ami a cornerbacknek is az erőssége.

Emellett úgy gondolja, hogy Darius Slay-jel is jó lesz együtt dolgozni. Az utóbbi hat évben egyébként rajtuk kívül egyetlen játékos sem volt képes 15+ INT-t és 80+ leütött labdát regisztrálni – ketten együtt 34 interceptiont és 166 leütött labdát hoztak össze 2016 óta –, az utóbbi két évben pedig mindkettejük beválasztották egyszer-egyszer a Pro Bowlba. Az Eaglesnek időtlen idők óta nem volt ilyen jó CB-párosa.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x