Connect with us

Hír

TY Hilton iránt a Colts mellett két másik csapat is érdeklődik

TY Hilton teljes karrierjét Indianapolisban töltötte eddig, azonban jelenleg szabadügynök és nem biztos, hogy idén is a Coltsban fog játszani – vagy hogy egyáltalán fog játszani. A preferenciája az lenne, hogy visszatérjen még egy idényre a Coltshoz, azonban a visszavonulást sem zárja ki és az is elképzelhető, hogy máshol folytatja karrierjét.

Ugyan nem zárta ki a visszavonulást, a Colts illetékeseivel azért tudatta, hogy szeretne játszani még 2022-ben is – írja Stephen Holder (TheAthletic) –, így ha indianapolisi részről is lesz megfelelő érdeklődés, akkor várhatóan folytatják együtt a közös munkát. Azonban ha ez nem jön össze, akkor állítólag van még két csapat, akikkel “gyümölcsöző” beszélgetéseket folytatott Hilton.

A nagy kérdés itt az, hogy a Colts szeretné-e idén is a soraiban tudni a veterán elkapót. Nagyon fiatal a WR-sora a csapatnak, hiszen az első számú Michael Pittman 24 éves, a második számúnak tervezett Alec Pierce újonc, Parris Campbell, Ashton Dulin és Keke Coutee pedig 25 esztendősen korelnöknek számítanak a szobában. Ilyen szempontból mindenképp elkélne a veterán jelenlét, és Hilton betölthetne egy vezér szerepet is az öltözőben.

A kérdés az, hogy mennyire elégedettek ezzel a sorral Indianapolisban és hogy a pályán mekkora szerep jutna Hiltonnak. Tavaly mindössze 23 elkapása volt 331 yardért tíz meccs alatt, mérkőzésenként csak 3,7 targetet kapott, és ezért $8 milliót vihetett haza. Ennyit már a Colts sem adna neki, kérdés van-e olyan összeg, ami mindkét félnek megfelelő.

Hilton a franchise történetének harmadik legtöbb elkapott yarddal rendelkező játékosa (9691) és a jövőben szinte biztosan beiktatják majd a csapat Ring of Honorjába.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x