Connect with us

Hír

Jarvis Landry Saints-játékos lett!

New Orleansban nem akarnak leállni, továbbra is úgy nyomják a win now-t, mintha nem lenne holnap: Jarvis Landry Saints-játékos lett azok után, hogy pár napja a klasszis safety Tyrann Mathieu is aláírt a csapathoz. Ráadásul ahogy Mathieu, úgy Landry is a helyi LSU-ra járt, így mindketten “hazatértek”. A hírt egyébként az elkapó is megerősítette egy videóval.

A szerződés egy évre szól, de egyéb részletek egyelőre nem ismertek: az elkapó állítólag 20 millió dolláros fizetést szeretett volna magának, de a Saintstől ennyit biztosan nem kap (inkább a fele tűnik reálisnak).

Jarvis Landry Saints

Landry eredetileg a Dolphins második köröse volt 2014-ben, majd az újonc szerződése lejárta után a Brownshoz került. Eddigi karrierje során 123 meccsen lépett pályára, 113-szor volt kezdő, háromszor lépte át az 1000 yardos határt, illetve összesen 7598 yardot és 37 TD-t szerzett 688 elkapásból. Ugyan novemberben már 30 éves lesz, de még mindig egy nagyon jó játékos. Így pedig már elég jól néz ki a Saints skill személyzete Michael Thomasszal, Landryvel, az első körös újonc Chris Olavéval és Alvin Kamarával.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!