Connect with us

Hír

Fred Warner szerint csak idő kérdése, mire összejön a Deebo Samuel hosszabbítás

Deebo Samuel korábban kikövette a 49erst a közösségi médiában és cserét is kért a csapattól. Állítólag kapott is ajánlatot a gárda, de nem megfelelőt, így nem sikerült elboltolni a kiváló elkapót. Mivel a draftnak már vége, így erre egyre kevesebb az esély. Emellett elképzelhető, hogy sikerült meggyőzni Samuelt a maradásról, ugyanis a WR visszakövette a csapatot a közösségi médiában. Egyik csapattársa pedig úgy gondolja, hogy csak idő kérdése, mire megegyeznek a felek egy új szerződésről.

Deebo Samuel

A linebacker Fred Warner hasonló cipőben volt tavaly, hiszen a 2020-as első csapatos All-Pro szezonja után az év ezen pontján még hosszabbítás nélkül állt – aztán nyáron tető alá hozták az üzletet. Így tehát megérti csapattársa frusztrációját, de úgy gondolja, hogy egyezségre fognak jutni a felek.

“Tudom, hogy ez a csapat ismeri Deebo Samuel értékét. Tudom, hogy Deebo szereti ezt a csapatot. Ismerem, milyen csapattárs, milyen játékos az öltözőben, hogy mi mennyire szeretjük és ő mennyire szeret minket. Úgyhogy szerintem csak idő kérdése, mire összejön az üzlet.”

– mondta Warner Tom Pelisserónak.

Állítólag egyébként nem a pénz jelenti a problémát Samuel esetében, hanem nem tetszett neki, ahogy használták – hagyományos elkapó helyett futóként is, kvázi egy backfield fegyverként –, illetve állítólag Kalifornia sem a preferált hosszú távú lakhelye.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!