Connect with us

Hír

Justyn Ross máris lenyűgözte Patrick Mahomest

Jusytn Ross 2019-ben első körös elkapó lehetett volna, de nagyot fordult vele a világ és végül nem kelt el a 2022-es drafton. A Chiefs viszont látott benne potenciált és adott neki egy esélyt, a fiatal elkapó pedig ilyen elkapásokkal igyekszik bizonyítani, hogy jól döntött a csapat.

“Még mindig látszik rajta a tehetség. Tudom, hogy a Twitteren sokan látták az elkapását, de ebben semmi extra nincs, ő így húzza le a labdákat a levegőből. Nincsenek dropjai vagy bármi hasonló problémája. Persze még most csak tanulja az NFL-t, de már láthattuk, hogy mennyire tehetséges és milyen jó lehet. Vannak még hibái, ahogy minden újoncnak, de folyamatosan fejlődik és nem követi el kétszer ugyanazt a hibát. Csak elképzelni tudom, hogy ekkora tehetség birtokában milyen jó játékos lehet belőle”

– mondta Patrick Mahomes (via PFT).

Ross freshmanként 1000 yardot és kilenc TD-t szerzett 46 elkapásból a Clemsonon, illetve volt hat elkapása, 153 yardja és egy TD-je az Alabama elleni egyetemi döntőn. A szabályok viszont nem engedélyezik, hogy freshmanek jelentkezzenek a draftra, így folytatnia kellett az egyetemi pályafutását, ami katasztrófa lett a számára.

2019-ben visszaesett a teljesítménye, majd a 2020-as szezon előtt kiderült, hogy egy súlyos veleszületett gerinc- és nyaksérülése van, amit meg kellett műteni és az egész szezont ki kellett hagynia. Ekkor úgy tűnt, hogy a karrierje is veszélyben lehet, de végül sikerült visszatérnie a pályára, de csak árnyéka volt önmagának, ráadásul egy lábsérülést is összeszedett. Most ilyen előélettel kellene újraéleszteni a karrierjét – egyelőre jól halad.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!