Connect with us

Hír

Kelce: A pénz csak másodlagos

Travis Kelce 32 évesen már a 10. idényére készül az NFL-ben, ezzel egyébként ő a legrégebb óta a Chiefsben lévő aktív játékos. Ennek ellenére ott van az önkéntes edzéseken is, hiszen saját elmondása szerint imádja a versenyt, hogy napról napra jobb lehet, hiszen nagyon jó a munkamorálja, illetve az új srácokat is segítheti a csapatnál. Arról is kérdezték a kiváló tight endet, hogy mit szól George Kittle kommentjéhez, miszerint nagyon alul van fizetve.

“Értékelem, hogy Kittle ezt mondta. Ő az emberem, és mindig szeretné, ha a tight endek annyi pénzt kapnának, amennyit megérdemelnek a teljesítményük alapján. Ugyanakkor aláírtam a szerződésem és megértettem, mi van benne. A pénz számomra majdhogynem másodlagos a karrierem ezen pontján. Az örökségem miatt vagyok itt és hogy a Kansas City Chiefst a lehető legjobb csapattá tegyem. Erre koncentrálok, ezért vagyok itt.”

– mondta Kelce, via PFT.

Kelce eddig bő $55 milliót keresett karrierje során, a jelenlegi már a harmadik szerződése, tehát kétszer már a kasszához járult. A mostani kontraktusa egyébként még négy évre szól és évi átlag $14,3 milliót keres vele, ezzel Kittle mögött a második legjobban fizetett játékos a posztján.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group