Connect with us

Hír

Kelce: A pénz csak másodlagos

Travis Kelce 32 évesen már a 10. idényére készül az NFL-ben, ezzel egyébként ő a legrégebb óta a Chiefsben lévő aktív játékos. Ennek ellenére ott van az önkéntes edzéseken is, hiszen saját elmondása szerint imádja a versenyt, hogy napról napra jobb lehet, hiszen nagyon jó a munkamorálja, illetve az új srácokat is segítheti a csapatnál. Arról is kérdezték a kiváló tight endet, hogy mit szól George Kittle kommentjéhez, miszerint nagyon alul van fizetve.

“Értékelem, hogy Kittle ezt mondta. Ő az emberem, és mindig szeretné, ha a tight endek annyi pénzt kapnának, amennyit megérdemelnek a teljesítményük alapján. Ugyanakkor aláírtam a szerződésem és megértettem, mi van benne. A pénz számomra majdhogynem másodlagos a karrierem ezen pontján. Az örökségem miatt vagyok itt és hogy a Kansas City Chiefst a lehető legjobb csapattá tegyem. Erre koncentrálok, ezért vagyok itt.”

– mondta Kelce, via PFT.

Kelce eddig bő $55 milliót keresett karrierje során, a jelenlegi már a harmadik szerződése, tehát kétszer már a kasszához járult. A mostani kontraktusa egyébként még négy évre szól és évi átlag $14,3 milliót keres vele, ezzel Kittle mögött a második legjobban fizetett játékos a posztján.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2022-05-31 08:54

A GM-ek ezt a hozzáállást szeretik.
És nekem is ez a szimpatikus.

Kiso
Kiso
Reply to  Fetyke
2022-05-31 09:37

Jaja! TÉnyleg nagyon szimpatikus, ha az ember nem imádja a pénzt. De azért ne hagyja magát kihasználni. A hazdag fasszopó tulajok zsebébe hagyja a pénzt, és a “szegény kisember” pedig ettől jó fej.

frankovics.andras
frankovics.andras
Reply to  Kiso
2022-05-31 11:13

Mindkettőtöknek igaza van. DE nekem ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi van akkor, ha a fizuját nem a csapattól kapja, ezzel a sapkát terhelve, hanem mondjuk a szponzortól kap egy vagon pénzt?

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  frankovics.andras
2022-05-31 12:21

hogy legyen egy szponzorod, ahhoz nem elég, hogy vagy. folyamatosan jól kell játszanod, népszerűnek/szimpatikusnak is kell lenned, nem árt ha nem valami balfék csapat tagja vagy, viselkedni is kell tudni a nap 24 órájában stb.
sokan ezt nem tudják egyszerre, így nekik nincs extrán jól tejelő szponzoruk

pritek
pritek
Reply to  Hurrá Torpedó
2022-05-31 21:07

Szerintem o itt inkabb arra gondol amire en is neha, hogy mibol all egy egy csapthoz kozeli szponzornak nem a csapathoz menni a loveval, hanem egyenesen a jatekoshoz es valami nevetseges meloert hozzavagnak egy komolyabb koteg lovet.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2022-05-31 21:04

comment image

katonadani
Reply to  Bélabá a csótány
2022-06-01 05:47

(ez kamu egyébként, a csaj is megerősítette)

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x