Connect with us

Hír

Letartóztatták Jerry Jeudyt

A tegnapi napon Coloradóban letartóztatták Jerry Jeudyt, a Denver Broncos elkapóját, és addig nem is engedik ki, míg ma helyi idő szerint reggel meg nem jelenik egy bíró előtt.

letartóztatták Jerry Jeudyt

A vád úgynevezett “criminal tampering” és ezt fokozzák kapcsolaton belüli erőszakkal, de jelen esetben utóbbinak sok jelentősége nincs, ugyanis ezt minden esetben hozzáteszik, ha az incidens egy hozzátartozóval történt. A criminal tampering is elég tág jogi fogalom, ugyanis akkor követi el ezt valaki, ha más tulajdonában lévő tárggyal sérülést, kellemetlenséget vagy bosszúságot akar okozni az adott személynek.

Jelen esetben arról van szó, hogy Jeudy szerda este elvette az egy hónapos gyermeke édesanyjának pénztárcáját, illetve orvosi papírjait, és azokat bezárta a saját autójába. A nő távozni akart a helyszínről, azonban ezek nélkül ezt nem tudta megtenni, végül csütörtök reggel hívta ki a rendőröket a szomszéd telefonjáról. Fizikai kontakt nem történt a felek közt, ezen kívül még azt tudtuk meg, hogy a nő is elvette Jeudy három telefonja közül az egyiket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!