Connect with us

Hír

Az Eagles és a Ravens Chuck Clark és Jalen Reagor elcseréléséről tárgyalt

A Ravens és az Eagles is előszeretettel szokott cserélgetni, ráadásul most is voltak olyan játékosaik, akik feleslegessé váltak a draft első köre után – Baltimore-ban a safety Chuck Clark, Philadelphiában az elkapó Jalen Reagor. Ráadásul aki az egyik oldalon feleslegessé vált, az a másik csapatnál épp hiányposztra érkezett volna, így adta volna magát a dolog, hogy meg is egyezzenek a felek. Adam Caplan információi szerint a Ravens még a draft alatt megkereste az Eaglest a két játékos megcserélése kapcsán, azonban ezek a beszélgetések elhaltak, mivel a Sasok nem érdeklődtek igazán Clark iránt.

A Ravens az első körben Kyle Hamiltont draftolta, miután a piacon érkezett Marcus Williams, így Chuck Clarknak sok szerep nem jut majd a továbbiakban. Mindeközben az Eaglesnél Anthony Harris és Marcus Epps alkotják a kezdő safety sort, így elkélne a segítség, tehát Clark adta volna magát.

A másik oldalon az Eagles egy első- és egy harmadik körös pickért megszerezte AJ Brownt, tavaly az első körben jött DeVonta Smith, így a két évvel ezelőtti első körös Jalen Reagornak is kevés szerep jutna, habár erre inkább ő maga szolgált rá, mintsem a körülmények. Mindenesetre a Ravensnél Marquise Brown elcserélésével kellene egy sebesléptű elkapó, és ugyan a tavaly mindössze 299 yardot szerző Reagortől sokat nem lehet várni, egy próbát megérhetett volna, és állítólag a Hollók két éve a draft folyamat során is érdeklődtek a WR iránt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!