Connect with us

Hír

Mike Tomlin: Pickettnek van esélye, hogy az első héten kezdő legyen

A Steelers volt az egyetlen csapat, amely az első körben (sőt, az első két körben) irányítót választott, mikor a 20. húzással kivitte Kenny Pickettet a Pittsburgh egyetemről. A nagy kérdés a holtszezon további részére az lesz, hogy át tudja-e venni a kezdő posztot Mitch Trubiskytől az idény kezdetére.

Általában az edzők ilyenkor azt hangoztatják, hogy a veteráné a kezdő állás és az újonc tanulni fog mögötte, amíg szükséges. Nos, Mike Tomlin nem így áll hozzá. Arról kérdezték a főedzőt az NFL Networkön, hogy mivel Pickettről az a nézet, hogy ő volt a legkészebb irányító az NFL-re, így komoly esélye van-e arra, hogy kiüsse Trubiskyt és Mason Rudolphot a kezdőért folytatott harcban.

“Mindenképp van esélye. Egyetértek a felkészültségével kapcsolatban. Két dolog vonzott minket a padlójával kapcsolatban, szerintünk profi szintű a pontossága és az anticipationje. Általában ebben a két dologban fejlődnie kell az irányítóknak. Nála úgy éreztük, hogy készen áll ezekben a dolgokban és ezért képes lesz versenyezni és készen fog állni, ha arra került a sor.”

Az biztos, hogy Pickett rövid távra nagyon pontos irányító, azonban mélyebbre már akadnak gondok a játéka ezen részével is, ezen kívül ami még akadályozhatja a jó játékát a profi karrierjének az elején, hogy nagyon inkonzisztens az olvasása. És ugyan a padlóját szerethetik a Steelersnél, az uralkodó álláspont szerint a plafonja nincs túl magasan az idei egyetlen első körös irányítónak.

A róla készült ismertetőnket itt olvashatjátok:

A jövő sztárjai – Kenny Pickett

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!