Connect with us

Hír

Sorra érkeznek Brandon Staley korábbi játékosai a Chargershez

A Chargers leigazolta a védőfalember Morgan Foxot, írja a játékos ügynöke. Ő már a hatodik olyan igazolása a csapatnak idén, akit korábban a főedző Brandon Staley már edzett.

A Los Angelest jelenleg irányító Brandon Staley korábban megfordult a Bearsben és a Broncosban, mint OLB-edző majd 2020-ben a Rams kinevezte védőkoordinátornak, ahol kapásból összerakta a liga legjobb védelmét. A Chargers ezek után nevezte ki főedzőnek, és bár összességében nem volt rossz az első éve a csapatnál, de pont a védelem miatt nem sikerült elérni a rájátszást. Így most sorra érkeznek a korábbi játékosai Los Angelesbe.

Az említett Morgan Fox a negyedik játékos a 2020-as Ramsből a védőfalember Sebastian Joseph-Day, a linebacker Troy Reeder és a tight end Gerald Everett mellett, aki csatlakozott a csapathoz. Mellettük a cornerback Bryce Callahan és a pass rusher Khalil Mack is dolgozott már korábban Staley-vel (igaz, Everettet és Callahant közvetlenül nem edzette).

Mack a ligába kerülése óta elit, ezen Staley se nem rontott, se nem javított. Fox és Joseph-Day viszont karrierje legjobb szezonját hozta Staley-vel: előbbi 33 nyomást és hét sacket jegyzett 2020-ban, mindegyik karriercsúcs, míg utóbbi a 20. legjobb iDL volt a PFF értékelése alapján. Reeder is az ex-DC alatt hozta a legjobb játékát, még ha ez túl sokat nem is jelent.

Most már nem lehet azt mondani, hogy ez nem Brandon Staley csapata.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!