Connect with us

Hír

Teljesen Wilson köré építi a támadósorát a Broncos

A Broncos régóta várt egy franchise irányítóra, most viszont megkapta ezt Russell Wilson személyében. És ha már így alakult, akkor mindent meg is tesznek, hogy ő jól érezze magát. A főedző Nathaniel Hackett beszélt erről a csapat OTA-inek kezdetén.

“Ezt az egészet teljesen köré akarjuk építeni, hogy minél komfortosabb legyen és minél jobban ki tudjon tűnni. Ma is sok parádés dolgot csinált atletikusságból és sima dropback passzolóként is. Persze még tovább kell fejlesztenünk a dolgokat, integrálni a rendszert, hogy jobban érezze a körülötte lévő csapattársakat, mindenki ugyanarra gondoljon.”

– mondta Hackett, via PFT.

Seattle-ben voltak problémák abból, hogy Wilson nem érezte, hogy ő lenne a központi figurája a támadósornak és hogy igazán az ő képességei köré építenék a támadósort. Ott megpróbálták különböző rendszerekbe beletenni Wilsont, hogy azokat futtassa, most viszont Wilson lesz a támadósor alfája és ómegája.

Habár amellett is lehet érvelni, hogy végül Seattle-ben is egy “Wilson-offense” volt minden évben, hiszen az irányítónak van egy eléggé kialakult stílusa, amit jól mutat az alábbi hőtérkép is – az olvasható le róla, hogy Wilson nem szeret középre passzolni, csak a szélre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group