Connect with us

Hír

TRADE: A Texans elcserélte korábbi második körös DB-jét a Chiefshez

A Houston Texans az 1/3-as pickkel megszerezte Derek Stingley-t az idei drafton, majd a második körben kiválasztotta a slot corner / safety Jalen Pitre-t. Ezen lépések után létszámfölötti lett a 2019-ben második körös Lonnie Johnson, akiért a Chiefs mindössze egy kondíciós 2024-es hetedik kört ad, írja Ian Rapoport.

Johnson a 2/24-es cetlivel érkezett három éve, alig pár pickkel DK Metcalf és Diontae Johnson előtt (és ha már corner, ekkor még Jamel Dean is elérhető volt). Hiányposztra érkezett és úgy tűnt, hogy nagyon jó lehet zónázásban, de cserébe a press man cornerként nem igazán használható. Ez utóbbi igaz is lett, viszont zónázásban sem teljesített jobban, így az első idénye után át is képezték safetynek.

A posztváltás sem hozta meg a kívánt áttörést. Karrierje során 127,2-es passer ratinggel dobáltak felé az ellenfelek irányítói, 1182 yardot és 13 TD-t engedett három INT és nyolc leütött passz mellett. Egy kondíciós hetedik körös picket megért a tehetsége miatt, de nem lenne meglepő, ha nem élné túl a végső keretszűkítést.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x