Connect with us

Hír

A Commanders nem akarja elcserélni Daron Payne-t, de hosszabbítani sem fog a védővel

Még áprilisban írtunk mi is arról, hogy a Commanders nem tervez hosszabbítani a szerződése utolsó évébe lépő Daron Payne-nel. A riport után több csapat is érdeklődött a korábbi első körös DT iránt, de a Washington mindenkit visszautasított, írja a TheAtheltic.com.

A Commanders rengeteget költött a védőfalára az elmúlt években, konkrétan négy első körös tehetség alkotja a kezdőt: a 2020-as 1/2-es Chase Young, a 2017-ben 1/17-es Jonathan Allen, aki már egy új szerződést is kapott, a 2019-ben 1/26-as Montez Sweat, akinek lehívták az ötödik éves opcióját, illetve a 2018-ban 1/13-as Daron Payne. Bár mind a négyen legalább Pro Bowl szintű játékra képesek, de egyértelműen Payne a leggyengébb az egységből – nem meglepő, hogy hosszú távon őt áldozná be a gárda (Sweat és akár Young is új szerződést kaphat jövőre).

Payne az ötödik éves opciójával idén 8,5 millió dollárt fog keresni, a piaci értéke pedig jelenleg 10-12 millió dollár körül mozog. Egy harmadik körös picket és némi aprót biztosan kapna érte a csapat, de mivel a menedzsment az állásáért küzd, így érthető, hogy a lehető legjobb rosterrel akarnak nekivágni a szezonnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!