Connect with us

Hír

A Patriots játékosai annyira nem voltak oda Garoppolóért

A 49ersnél folyamatosan azt hallani, hogy Garoppolo mennyire jó csapattárs, mennyire szeretik az öltözőben. Nos, nincs mindenki ezen az állásponton és a Patriotsnál korábban eléggé magára haragította az öltözőt. Tavaly Martellus Bennett beszélt erről, szerinte elvesztette a csapattársak tiszteletét az irányító, amikor nem vállalta a játékot 2016-ban és az utolsó pillanatban tudatta csak a stábbal, hogy nem fog tudni játszani (amikor Brady épp eltiltását töltötte). Most pedig Julian Edelman erősített rá erre az I Am Athlete podcastben.

“Jacobynak elszakadtak az ínak a hüvelykujjában a Texans elleni harmadik fordulós meccsen. Úgy vágtunk neki a negyedik hétnek, hogy Jimmy edzett, de aztán úgy döntött, nem tud játszani. Jacoby így ínak nélkül játszott a hüvelykujjában, ami képtelenség irányítóként. Meg sem tudod fogni a labdát rendesen. Sokan mérgesek lettek emiatt. Nem fogok hazudni, én is közéjük tartoztam. Minden nap beáldoztam a testem, ütéseket szenvedtem el, eltörtek a bordáim, kiment a vállam, de mindig játszottam.”

Edelman hozzátette, hogy pénzügyileg valószínűleg jól járt Garoppolo azzal, hogy az egészségét helyezte előtérbe, hiszen később a 49ers cserélt érte és nagy szerződést is adott neki.

“Azt is látni kell, hogy kapott 30 millió dollárt. Szóval lehet én vagyok a hülye, aki nem keresett annyit, de áldozatokat hozott a csapatért. Gondolom én az emlékekért játszottam, nem a pénzért.”

Nem valami szép szavak egy korábbi csapattárstól, úgy tűnik Garoppolo eléggé magára haragította az öltözőt New Englandben. Tegyük azonban hozzá, hogy Jimmy G tavaly a 49ersnél komoly sérüléssel játszott a szezon végén és a rájátszásban, úgyhogy lehet, hogy azóta változott a hozzáállása e tekintetben.

15 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2022-06-29 09:37

milyen sérülés miatt nem játszott Galoppoló?
Mire hivatkozva mondta le a játékot?

tmbb
tmbb
Reply to  Zoard
2022-06-29 14:14
csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  Zoard
2022-06-29 12:48

Kifejezetten komolynak tűnő sérülése volt az egyébként parádés másfél meccs után, olyan season ending jellegűnek tűnt, Romonak voltak a végéfelé hasonlók. Most fikázni egy ezzel kapcsolatos döntése miatt 6 évvel később, kicsit kicsinyes a Picitől.

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  csak ezt ne
2022-06-30 01:18

Nem fikázta, csak azt mondta, hogy akkor mérges volt. Plusz itt az lett volna a lényeg, hogy talán Brisettnek volt szarabb a szitu.

csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  atis123Juve
2022-06-30 05:06

De fikázta, nem Brissett hősiességét magasztalta, hanem JG-t szólta le konkrétan. De már megszoktam, hogy több valóság létezik. JE már mindenképpen nagy kedvenc volt, az is marad bármi fontos jut még eszébe a pályafutásával kapcsolatban.

Brissett részt vett a következő meccsen, amit 0-ra vesztettünk a Bills ellen hazai pályán, nem tudom, hogy egy sérült JG-val sokkal jobb lett volna-e. De valójában tökmindegy. Egy megnyert idény következett, minden idők egyik legemlékezetesebb SB-val, az egyik legemlékezetesebb elkapásával ugye, inkább azt kellene csócsálgatni szerintem. De volt még egy vereség abban a szezonban lehet az jön legközelebb, hogy abban ki volt a hibás.

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  csak ezt ne
2022-06-30 05:44

Most hallgattam meg. Itt az volt a lényeg, hogy szólhatott volna csütörtökön is, nem az utolsó pillanatban. Illetve, hogy JG nem a dobó vállán sérült meg, ami nem olyyan szar, mint akor a labdát se tudod megfogni. Amúgy nem fikázta, hanem inkább csak elmerengett rajta. Utána el is mondta, hogy Ő elégedett a helyzetével. Inkább csak relatiziálta helyzetet.

katonadani
Reply to  Zoard
2022-06-29 09:42

váll ha jól emlékszem

Farubcek
Farubcek
2022-06-29 08:40

“Gondolom én az emlékekért játszottam, nem a pénzért.”

Na jó, hogy is mondjam. Szóval havi 234,5 milliós, azaz évi 2,8 milliárd forintos* fizetésért b*ssza meg, én is szívesen gyűjtenék emlékeket.

*az utolsó két éves szerződése alatt effektíve kifizetett pénzek alapján

conspiracy theory
conspiracy theory
2022-06-29 21:03

Szerintem Edelman csak azért hisztizik, mert végül nem ő lett a kezdő QB, pedig sokáig arról szóltak a pletykák :)
(Amúgy erről a szituról nem beszélt a podcast-ben?)

juhaszvik
juhaszvik
2022-06-29 11:18

Ez az egész egy nagy gyökérség. Nyilván kiutálták Bradyt is, hiszen az egész az ő büntetése miatt volt, nem?
Volt két sérült irányítója a csapatnak, ebből az egyik vállalta a játékot, a másik nem. Amúgy időrendben a következők történtek:
1. a 2. meccsen megsérült JimmyG válla, amit Brissett fejezett be.
2. a 3. meccsen Brissett kezdett, de közben megsérült. Nyertek.

3. a 4. meccsre nem gyógyult meg Garoppolo, így helyette Brissett játszott. Kikaptak.
4. az 5. meccsen Brady kezdett, előtte két nappal Brissett sérült listára került.
5. köv év szeptemberében elcserélték Brissettet a Coltshoz.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  juhaszvik
2022-06-29 21:02

Szerintem ez inkább arról szólt, hogy a játékosok egymástól is azt várják el, hogy mindenki tegyen meg mindent a csapatért. Beleértve talán még a karriert veszélyeztető sérülés kockázatát is, amíg a doki le nem tiltja az adott jóembert. És ez az elvárás, a példamutatás a “hadvezérre” fokozottan igaz. Ráadásul talán pont a csoportrivális ellen játszott a csapat (Bills?).

Bennett és Edelman is sok hétközi sérült listán fenn volt, de aztán vasárnapra valahogy mégis csak megtörtént az orvosi csoda és ott voltak a pályán.
Az érme másik oldal meg az volt, hogy nagyon durva várakozáson felül volt az a 3-0 -s kezdés, szóval a 3-1 belefért, a nem 100%-os Jimmy-vel meg max annyival tudott volna többet a csapat, hogy nem 0-ra kap ki.
Amúgy nekem a kedvenc Pecc szezonom volt azzal a bizonyos SB-vel :)

juhaszvik
juhaszvik
Reply to  conspiracy theory
2022-06-30 09:32

Én amire célozni akartam, de lemaradt, hogy mindkét játékos tudta, hogy Tibi a megváltó az ötödik meccsre leszáll közéjük, addig ők csak pótlékok, és bármi lesz a vége az évadnak, azért Brady viszi haza majd a csokit. Teljesen más, hogy úgy rakod bele magad a darálóba, hogy ezért mennybe mész vagy csak egy sima epizódszerepet kapsz. JimmyG kimaxolta a helyzetet, és ezért be tudott húzni magának egy csapatot, ahol ő lett a No.1, három év múlva pedig konferenciát nyert. Brissett odatette magát, majd egy év múlva megszabadultak tőle.
Értem, hogy Edelman min háborog, de k*rvára nem ugyanaz a motivációja egy elismert elit játékosnak, és annak, akit kilátások nélkül padoztatnak. Brissettet elkapta a gépszíj (a csapatszellem), aminek az lett a vége, hogy egész hátralévő szezonban sérült listára tették.

Staten Island
Staten Island
Reply to  juhaszvik
2022-06-29 11:41

Nyilván kiutálták Bradyt is, hiszen az egész az ő büntetése miatt volt, nem?

Dehogyis, Brady egy ártatlan áldozata volt az egész történetnek, akiben még olyannyira él ez a meghurcoltatás, hogy a mai napig simogatni kell a buksiját itt is.

frankovics.andras
frankovics.andras
2022-06-29 10:36

comment image

Al Davis
Al Davis
2022-06-29 10:39

Brady a hibás mert összetörte a telefonját.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x