Connect with us

Hír

A Patriots játékosai annyira nem voltak oda Garoppolóért

A 49ersnél folyamatosan azt hallani, hogy Garoppolo mennyire jó csapattárs, mennyire szeretik az öltözőben. Nos, nincs mindenki ezen az állásponton és a Patriotsnál korábban eléggé magára haragította az öltözőt. Tavaly Martellus Bennett beszélt erről, szerinte elvesztette a csapattársak tiszteletét az irányító, amikor nem vállalta a játékot 2016-ban és az utolsó pillanatban tudatta csak a stábbal, hogy nem fog tudni játszani (amikor Brady épp eltiltását töltötte). Most pedig Julian Edelman erősített rá erre az I Am Athlete podcastben.

“Jacobynak elszakadtak az ínak a hüvelykujjában a Texans elleni harmadik fordulós meccsen. Úgy vágtunk neki a negyedik hétnek, hogy Jimmy edzett, de aztán úgy döntött, nem tud játszani. Jacoby így ínak nélkül játszott a hüvelykujjában, ami képtelenség irányítóként. Meg sem tudod fogni a labdát rendesen. Sokan mérgesek lettek emiatt. Nem fogok hazudni, én is közéjük tartoztam. Minden nap beáldoztam a testem, ütéseket szenvedtem el, eltörtek a bordáim, kiment a vállam, de mindig játszottam.”

Edelman hozzátette, hogy pénzügyileg valószínűleg jól járt Garoppolo azzal, hogy az egészségét helyezte előtérbe, hiszen később a 49ers cserélt érte és nagy szerződést is adott neki.

“Azt is látni kell, hogy kapott 30 millió dollárt. Szóval lehet én vagyok a hülye, aki nem keresett annyit, de áldozatokat hozott a csapatért. Gondolom én az emlékekért játszottam, nem a pénzért.”

Nem valami szép szavak egy korábbi csapattárstól, úgy tűnik Garoppolo eléggé magára haragította az öltözőt New Englandben. Tegyük azonban hozzá, hogy Jimmy G tavaly a 49ersnél komoly sérüléssel játszott a szezon végén és a rájátszásban, úgyhogy lehet, hogy azóta változott a hozzáállása e tekintetben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!