Connect with us

Hír

A Saints hosszabbított Demario Davisszel

A Saints tovább nyomja az all int: a veterán linebacker Demario Davis kapott egy 1 éves, maximum 14 millió dolláros hosszabbítást a csapattól, írja Field Yates. A védő szerződése így a 2024-es idény végéig szól, de ennek ellenére túl sok hozzáadott értéke nincs.

Davis eredeti szerződése a 2023-as szezon végéig lett volna érvényes, és ugyan egy cent sem volt már garantált a fizetéséből, a rengeteg korábbi átalakítás miatt még jövőre sem lehetett volna vállalható keretek között kivágni a 33 éves játékos. Ráadásul mivel az idei alapfizetése már csak a veteránminimumot érte el, így ezzel a hosszabbítással nem lehetett spórolni sem 2022-ben.

Adja magát tehát a kérdés, hogy mi változott? Nos, Davis 2023-as alapfizetése 8,5 millióról 8,25 millió dollárra csökkent, viszont kapott egy 250 ezer dolláros workout bónuszt, illetve az alapfizetéséből 1 millió dollár garantált lett. Maga a hosszabbítás pedig 14 millió dollárt ér, de garantált tartalmak nélkül, illetve a következő három évben lesz 2-2 millió dollárnyi ösztönzője is. Nyilván fix 1 millió dollár (és a lehetséges 6 millió) sem rossz, de NFL-szinten azért nem olyan nagy dolog – amiatt kár volt még egy évet hozzádobni a szerződéséhez, amit a kora miatt szinte biztosan nem fog kitölteni.

Davis 2012-ben harmadik körös pick volt, karrierje első négy évét a Jetsben játszotta. Ezt követően megfordult a Brownsnál is, majd egy újabb jetses kitérő után 2018-ban a Saints játékosa lett, ahol az elmúlt három évben All-Prónak választották.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!