Connect with us

Hír

Sorozatban harmadszorra marad el a supplemental draft

Ismét nem lesz supplemental draft, állítja az NFL Media. Mivel semmi más nem indokolná ezt a döntést, valószínűleg nem volt jelentkező az eseményre, vagy esetleg ha volt is valaki, az NFL nem tartotta elég jónak ahhoz, hogy draftolják.

A supplemental draftra olyan játékosok jelentkezhetnek, akik a rendes draftra nem jelentkeztek, ellenben megváltozott a jogosultsági státuszuk, azaz például tanulmányi eredményeik miatt mégsem focizhatnak a következő szezonban az egyetemen. Itt is hét körön át megy a buli és a csapatok a következő évi pickjeikkel licitálhatnak a játékosokra.

Utoljára 2019-ben rendeztek ilyet, akkor a Cardinals egy 2020-as ötödik körös picket adott a safety Jalen Thompsonért, 2018-ban pedig két cornerback is elkelt, a Giants Sam Bealt szerezte meg egy harmadik körös cetliért, a Washington pedig Adonis Alexandert egy hatodik körösért.

A három leghíresebb supplemental draft pick az utóbbi időből egyébként Ahmad Brooks, Terrelle Pryor és Josh Gordon, de a Hall of Famer Cris Carter is így talált magának anno csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!