Connect with us

Hír

A Seahawks véletlen kiszivárogtatta, hogy cserél Mayfieldért?

Baker Mayfield clevelandi sorsa már megpecsételődött, a kérdés csak az, hogy hol folytatja pályafutását. Nagyjából két opció merült fel eddig komolyabban, a Panthers és a Seahawks, ez a két csapat biztosan érdeklődik az irányító iránt – a kérdés csak az, hogy pénzügyileg és drafttőke tekintetében mennyire.

Nos, lehet a Seahawks lesz a befutó, ugyanis a csapat hivatalos webshopjára egy rövid időre felkerült Mayfield 6-os számú meze.

Hogy ebbe mennyit kell belelátni, az jó kérdés. Lehet megcsinálták előre, mert tudják, hogy jönni fog a trade, lehet csak a biztonság kedvéért rakták össze az aloldalt, vagy lehet semmi jelentősége nincs és csak egy hiba vagy hekkelés eredménye.

Egyértelmű hírnek ez még biztosan nem tekinthető, de emellett egy kevésbé nagy nevű, ellenben Twitteren hitelesített sportújságíró úgy tudja, hogy közel a megállapodás a felek közt.

Nos, idővel majd kiderül, hogy tényleg a Seahawksba kerül-e Mayfield. Várhatóan egy hónapon belül pont kerülhet a sztori végére, ugyanis mindenki érdeke az lenne, ha még az edzőtáborok előtt új csapatba kerülne az irányító.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!