Connect with us

Hír

A Vikings korábbi első köröse úgy érzi, neki ennyi volt a foci

A korábbi 1/11-es választott Trae Waynesnek jelenleg nincs csapata és úgy néz ki már nem is lesz. A cornerback ugyan nem jelentette be a visszavonulását és nem zárja ki 100 százalékosan, hogy pályára lép még az NFL-ben, de úgy érzi, hogy neki ennyi volt a foci.

“Az ajtó még nyitva, de hogy őszinte legyek, nem igazán keresem a lehetőségeket. Többen is érdeklődtek, de a fejemben úgy gondolom, hogy végeztem. Nem teszem hivatalossá, mert nem érdekel az ilyesmi. Visszavonultam, de nem jelentek be semmit.”

– mondta a 29 éves védő a Geary&Stein Sports Show-ban.

Waynest a Vikings draftolta 2015-ben az első kör első felében, majd öt évet húzott le Minnesotában. Aztán a Bengalshoz igazolt, ahol az első évét teljesen kihagyta mellizom-szakadás miatt, tavaly pedig csak öt meccsen tudott pályára lépni szintén egy sérülés miatt, majd idén ki is vágták. Elmondása szerint majdnem aláírt az Eagleshöz, hiszen korábbi edzőjével, Jonathan Gennonnal dolgozhatott volna, de ez nem történt meg, mert úgy érzi, hogy végzett a focival.

Ugyan ez a bejelentős – nem bejelentős hozzáállás kissé furcsa, mindenesetre elkönyvelhetjük, hogy már nem látjuk a korábbi első körös játékost a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!