Connect with us

Hír

Claypool: Top3-as elkapó vagyok a ligában!

Rengeteg kiváló elkapó van jelenleg a ligában, sokan pályáznak a top10 vagy akár a top5-ös címre és sokak mellett lehet is érvelni ezekre a helyekre. Nem valószínű azonban, hogy szinte bármelyik semleges szakértő vagy szurkoló úgy gondolná, hogy a steelersös Chase Claypoolnak helye lenne a top10-ben. Ő maga viszont egyenesen úgy gondolja, hogy a liga három legjobb elkapója közt van.

“A második évemben jobb voltam, mint az elsőben. A játékok nem úgy jöttek össze, nem jött annyi labda az irányomba, én sem hoztam össze mindent, amit kellett volna. De focistaként, a játék megértésében, hogy hol legyek és mit csináljak, egyértelműen jobb voltam. Úgyhogy idén még jobb leszek.

Tudom, hogy nem vagyok hétköznapi, tényként tudom, hogy nem vagyok olyan, mint a többiek az NFL-ben. Tudom, hogy top3-as elkapó vagyok. Amikor dolgozom, akkor úgy állok hozzá, hogy egy állat vagyok. Dominálni fogom azt, aki velem szemben áll fel. Úgyhogy hoznom kell ezt a magabiztosságot, ezt a hozzáállást és meg kell mutatnom mindenkinek. És ez meg is fog történni. Visszatekerjük majd ezt a videót és azt fogják mondani, hogy ‘basszus, igaza volt’.”

– mondta Claypool az I Am Athlete podcastben Brandon Marshallnak, LeSean McCoynak és Adam “Pacman” Jonesnak.

A 2020-as második körös elkapó újoncként 62 elkapást, 873 yardot és 9 TD-t jegyzett, tavaly pedig 59/860/2 volt a mutatója. Arra válaszolva pedig, hogy milyen számokat vár idén magától, azt válaszolta, hogy 1300 yard és 10+ touchdown.

Az biztos, hogy Claypool felépítésre és atletikusságra egy különleges elkapó, de azért a top3 elég meredek egyelőre. Aztán meglátjuk, hogy ha jövőre visszatekintünk erre a nyilatkozatra, akkor mit fogunk gondolni. Mindenesetre Mitchell Trubiskyvel és/vagy Kenny Pickettel nem lesz egyszerű kitűnni a legjobbak közül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!