Connect with us

Hír

Bradynek hamarosan el fog menni az étvágya

Tom Brady idén visszatért a 40 napos nyugdíjból, de 45 évesen értelemszerűen olyan sokáig nem tart már a futballkarrierje. Hogy ez egy évet vagy kettőt-hármat (esetleg többet?) jelent, az persze senki sem tudja, és a foci utáni karrierje is megvan már, hiszen a Foxnál lesz szakkommentátor (ahol többet kereshet első szerződésével, mint sportolói pályafutása alatt összesen). Azt viszont ő maga is látja, hogy lassan elfogy belőle a versenyvágy.

“Amikor elmondtam a csapatnak, hogy nélkülem kell tervezniük a továbbiakat, akkor Jason [Licht, general manager] és Bruce [Arians, főedző] azt mondták, hogy csak adjak neki egy kis időt. Akkor elég biztosnak éreztem a dolgot. Aztán eltelt egy kis idő és nagyon kompetitív lettem. Kicsit őrült is vagyok, ez a valóság. 45 évesen itt vagyok a fiatalokkal, akik a fejemre utaznak. Látom az Instán, ahogy Aaron Donald edz és úgy vagyok vele, hogy basszus, talán inkább maradnom kellett volna a visszavonulás mellett, mert ő egy vadállat. Eddig megvolt az étvágyam a versengésre, de ez hamarosan el fog menni. Nincs kétségem efelől, úgyhogy értékelnem kell a maradék időmet, mert már nincs olyan sok hátra.”

– mondta Brady a Dan Patrick Show-ban.

A kiöregedés jelei persze továbbra sem látszanak Bradyn, tavaly is a liga egyik legjobb irányítója volt, így pedig érthető, hogy még szívesen versenyez másokkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!