Connect with us

Hír

Marcus Davenport kisujjának egy részét amputálni kellett

Nem volt valami kellemes holtszezonja a Saints pass rusherének, Marcus Davenportnak. Az egy dolog, hogy meg kellett műteni a vállát, ilyesmi sokakkal előfordul. Azonban a játékos megosztotta az újságírókkal, hogy emellett a bal kisujjának végét amputálni kellett. Elmondása szerint még az egyetemen sérült meg a kisujja, és tavaly behelyeztek neki egy kis lemezt, azonban ez a lemez eltört és fertőzést okozott. Ennek elterjedését pedig úgy lehetett megállítani, ha levágják az ujja végét.

Davenport 2018-ban volt a Saints első köröse, a New Orleans-iak egy következő évi első kört is beáldozva cseréltek fel érte. Ha nem is robbant be azonnal, nagyon jó játékos vált belőle a Saints kiváló védelmében. A tavalyi évben a PFF-től a hatodik legjobb értékelést kapta az edge rusherek közt, de az azt megelőző két évben is ott volt a top20-ban.

Idén az ötödik éves opcióján fog játszani, így jövőre szabadügynök lenne, bár a Saintset ismerve igyekeznek majd hosszabbítani a szezon elején 26 éves játékossal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!