Connect with us

Hír

Chris Jones az AFC-döntőn elrontott sackjét használja motivációnak

Nem sokon múlott, hogy a Chiefs tavaly bejusson a Super Bowlba, de a hosszabbítás után végül a Bengals nyerte meg az AFC-döntőt. Természetesen nem lehet egyetlen emberre fogni a vereséget, de a klasszis DT Chris Jones úgy gondolja, hogy ha egy kicsit jobban teljesít, akkor más lett volna a mérkőzés végkimenetele.

“Elrontottam a mérkőzés egyik legfontosabb játékát. Úgy érzem, ha megcsinálom azt a sacket, akkor a mérkőzés másképp ér véget. Ezt nyugodtan számon lehet rajtam kérni. Ugyanakkor ez jó motiváció is a számomra, az egész holtszezonban az az elrontott sack hajtott előre”

– nyilatkozta a védő (via TheAthletic).

Az ominózus eset döntetlen állásnál történt a negyedik negyedben. A Bengals támadott, 3&7-et kellett megoldani, de a támadófal összeomlott és Jones pillanatok alatt ott volt Joe Burrow arcában. A fiatal irányító ugyanakkor kisebb csodával határos módon kiszabadult, sőt még Jones második szerelési kísérletét is megúszta és megszerezte a first downt. A támadás végén a Bengals mezőnygólt lőtt, és ugyan a Chiefs végül kiegyenlített, de a hosszabbításban már nem sikerült a fordítás.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!