Connect with us

Hír

Deebo Samuel sorsa eldőlt, marad a 49ersnél – legalábbis John Lynch szerint

Deebo Samuel pár hónapja bejelentette, hogy nem szeretne a továbbiakban a 49ers játékosa lenni, mivel Kyle Shanahan nem csak elkapóként, de futóként is nagyon gyakran használja. A 49ers meg is hallgatta az ajánlatokat, de egyik sem volt túl jó és úgy tűnik, hogy ezzel le is zárult a történet.

“Ahogy látjátok, nem cseréltük el. Ahogy korábban is többször mondtam, bolond lennék elcserélni, szóval nem is fogom. Deebo Samuel idén is a 49ers csapatának tagja lesz”

– nyilatkozta John Lynch (via NBC Sports).

Samuel tavaly elit szinten játszott, 1405 elkapott yard mellett volt 365 futott yardja is, és az 1770 total yard mellé még 14 TD is jutott. A csapat teljesen meg van vele elégedve és állítólag egy évi 25 millió dolláros új szerződést ajánlottak neki, amit az elkapó nem akart elfogadni a fent említettek miatt.

Természetesen ez is lehet blöff a játékos részéről, aki idén csak 4 millió dollárt keresne és egy 4 éves, 100 milliós szerződéssel éves átlagban csak 20,8 millió dollárt keresne a következő öt évben, ami konkrétan 7,2 millió dollárral kevesebb, mint amit Davante Adams hazavihet (Tyreek Hill 30 millió dolláros hosszabbítása átlagban csak 23,3 millió dollárt fizet). Nem kizárt, hogy a 49ersnek emelnie kell a tétet, ha végérvényesen meg akarja oldani a helyzetet, de az is lehet, hogy a használatán kell változtatniuk, hogy hosszú távon maradjon náluk Samuel. Vagy az is lehet, hogy amint lehetősége lesz rá, távozni fog az elkapó.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x