Connect with us

Hír

Tom Brady: 55 százalék az esélye, hogy folytatom a játékot

Tom Brady idén már pár hétre visszavonult, hogy aztán nagy csinnadrattával mégis folytassa a karrierjét. Jelenleg talán még ő maga sem tudja, hogy mi lesz vele jövőre, a Tampa Bay Times-nak például azt nyilatkozta, hogy “55 százalék az esélye annak, hogy folytatja”.

A 45 éves irányító jelenlegi szerződése az idény végén lejár és a hírek szerint már van egy 10 éves, $375 millió dolláros tévés szerződése a FOX-szal (ez konkrétan 70 millió dollárral több, mint amennyit egész karrierje során keresett a játékával). Programja tehát lenne a pályán kívül, ellenben a folytatással kapcsolatban is akadnak érdekes elméletek: amíg Brian Flores be nem perelte a Dolphinst és az NFL-t, addig a riportok szerint volt realitása annak, hogy Brady Sean Paytonnal karöltve Miamiba költözik.

A Bucs nem tehet franchise taget Bradyre, így ha a veterán irányító folytatni akarja a karrierjét, akkor szabadon válogathat az ajánlatok közül. A Miami például még mindig opció lehet (hacsak Tua fel nem támad), de Mike Vrabel és Josh McDaniels miatt a Titans és a Raiders sem elképzelhetetlen (jövőre Derek Carr és Ryan Tannehill is elküldhető), és még nagyon sok hidegebb helyen játszó csapat is biztos megkínálná egy ajánlattal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!