Connect with us

Hír

Hat meccses eltiltás várhat Alvin Kamarára

Eltiltás-ügyben nem csak Deshaun Watson feje felett lóg a guillotine, hanem egy másik sztárjátékos felett is. Ő pedig nem más, mint Alvin Kamara, akit a Pro Bowl után tartóztattak le egy Las Vegasban történt incidens miatt, amikor állítólag társaival együtt megvertek egy férfit és Kamara és behúzott neki párat.

A Saints futója és jogi csapata a PFT információi szerint 6 meccses eltiltásra készül, a kérdés az, hogy ezt mikor adja ki a liga. Az NFL általában megvárja a jogi procedúra végét ilyen ügyekben, a következő tárgyalás pedig augusztusban esedékes Kamara esetében.

Az úgynevezett magatartási szabályzat értelmében hat meccs az alap büntetés hasonló esetekben, de a többszöri ütés akár súlyosbító körülmény is lehet. Ahogy Watsonnál, úgy Kamaránál is elképzelhető a fizetett szabadság, amíg a jogi procedúra le nem zajlik, de az utóbbi időben az NFL ódzkodott ennek használatától.

A Saints tavaly 0-4-es mérleget ért el Kamara nélkül, habár azóta erősödött a támadóoldali skill személyzet Michael Thomas visszatérésével, Jarvis Landry leigazolásával és Chris Olave draftolásával.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dongatto
Dongatto
2022-06-24 05:59

Na ez hiànyzott mint szar a zsebböl.

helyi GM
helyi GM
2022-06-24 06:26

– Ugyanebben a stílusban válaszolgatott Alvin Kamara is, aki felhagyva közismert tartózkodásával… bőbeszédűen nyilatkozott és a fotósok kedvéért elő is adta a verekedés legizgalmasabb jeleneteit… Elképesztő…
– Hallatlan…
– Elképesztő!
– Hallatlan!

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-06-25 07:44

Jogi csapat = erre költi a fizetését

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x