Connect with us

Hír

Hat meccses eltiltás várhat Alvin Kamarára

Eltiltás-ügyben nem csak Deshaun Watson feje felett lóg a guillotine, hanem egy másik sztárjátékos felett is. Ő pedig nem más, mint Alvin Kamara, akit a Pro Bowl után tartóztattak le egy Las Vegasban történt incidens miatt, amikor állítólag társaival együtt megvertek egy férfit és Kamara és behúzott neki párat.

A Saints futója és jogi csapata a PFT információi szerint 6 meccses eltiltásra készül, a kérdés az, hogy ezt mikor adja ki a liga. Az NFL általában megvárja a jogi procedúra végét ilyen ügyekben, a következő tárgyalás pedig augusztusban esedékes Kamara esetében.

Az úgynevezett magatartási szabályzat értelmében hat meccs az alap büntetés hasonló esetekben, de a többszöri ütés akár súlyosbító körülmény is lehet. Ahogy Watsonnál, úgy Kamaránál is elképzelhető a fizetett szabadság, amíg a jogi procedúra le nem zajlik, de az utóbbi időben az NFL ódzkodott ennek használatától.

A Saints tavaly 0-4-es mérleget ért el Kamara nélkül, habár azóta erősödött a támadóoldali skill személyzet Michael Thomas visszatérésével, Jarvis Landry leigazolásával és Chris Olave draftolásával.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!